24 May 2012

LG 3D | GARDENS, MIDVALLEY



Buat apekah ku di MidValley?
hohoho..
gi event yang ku kecohkan selama ni lerr..
first time gi Gardens, MidValley adalah memeningkan..
hahhahahah...
melilau-lilau aku ngan abg ngah..
jap-jap gi directory.. dah la touch screen..
terus feeling pelancong berteknologi..
kikikiki...


so... ke GSC Signature la kami...
naik lif.. gi tingkat 4.. berdepan dengan Red Box..


ok... sebelum apape.. nak gtau.. gambar adalah tak banyak..
banyak gambar kat kamera abg ngah.. blum dapat lagi..
ni ade la sikit-sikit daripada kamera aku..
jemput cuci mata yeh..


LG
Lifes Gooooddd......


al kisahnye... LG ade keluarkan televisyen baru..
3D punya siri..

so, kami diberi sorang satu cermin mata 3D ni..
ade manyak warna.. dan dah tentu aku pilih hijaaauuu.. yeay!


best wooo...
terkagum-kagum aku masuk hall dengan pakai 3D spec ni..


the bloggers
meriah wooohhhh... ku menyendiri je kat sana..
pepandai bawak diri..
pastu syok sendiri.. hahahhhaha...
semua pun aku amik gambo..
semua pun aku try..
ade memacam.. ade game.. ade tweet.. 
sampai pening-pening aku.. hahahhah...

citer lelebih pasal event ngan ape itu LG 3D..
tunggu gambo daripada abg ngah aku yeh..
aku nak gi usha2 blog orang yang kot2 dah upload gambo..


^_^



.


8 comments:

  1. Yeahh....rezeki juak dapat join event best camni kan... nasib baik abang takde...kalau tak leh menari ala2x K-POP...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. lepas ni, kalau time, tempat, date sesuai.. mahuuuu join lagi!!

      Delete
  2. Replies
    1. best sangat!!
      berbaloi sesekali join event NN ni..
      just untuk enjoyyyy....!!

      Delete
  3. patutlah malam tu terloncat depan SMART TV naik bot.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahhaha... kalau boleh nak bawak balik SMART TV tu.. sambung loncat-loncat kat umah sebab kat sana feniiiinnggg....

      Delete
  4. Best kan... Nanti kt jumpa lagi... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersangat besssttt... mahu join lagi!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...