13 July 2015

HAPPY BIRTHDAY KE 2 MUHAMMAD MUAZ !!


Alhamdulillah.....
Terima Kasih ALLAH utk 2 thn ini...Terima Kasih ALLAH utk kurniaan ini...


Utk Muhammad Muaz Bin Mohd Zaki.. Ibu, Ayah dgn Kakak Nur sayaaannggg Muaz banyak2..


Walaupun..Muaz suka mintak dukung terutama time ibu masak..pastu kakak dtg kacau kt dapur sbb xde kwn..last2 bergaduh sbb memporak perandakan dapur time ibu masak..lalu, ayah serabut dan ibu xyah masak.. (eh, mcm best je part ni.. :P) 


Walaupun...Muaz suka berebut barang dgn kakak sampai kakak nangis meraung2..kalau adik xnk beralah, berlaku kejadian jerit pekik, cubit mubit dan kejar mengejar yg mana ibu selalu biar dan pantau je pengakhirannya..hahaha....selalunya adik akan bg jgk brng tu kt kakak bila mintak dgn baik dan bodek..hihihii...nampak tak? sbnrnya dia ni saje suka menyakat kakak je?? (emotion picit kepala)


Walaupun...Muaz pantang tgk ibu baring, lajuuu je nk mintak susu (bfeed) sampai kdng2 ibu giveup nk teruskan bfeed (huwaaa....sorry adik)..tp ibu tau ibu akan rindui moment2 ni....huhuhuuu... 
Walaupun...itu ini dan mcm2 lg pun..pun... (insert emotion picit kepala lagi dan lagiiii) erghhhh.... 

TAPI


Muaz xkedekut cium, friendly dan happy cheeky boy sampai ibu, ayah, kakak, opah, achu, mak ilah geramm nk picit2 je muka dia tu.....hahahhaa.... 


WeLOVEu muhammad muaz..

Ibu doakan muhammad muaz...menjadi anak yg soleh dan taat agama..
ibu dan ayah ikhlas menjaga muhammad muaz LILLAHI TA'ALA...

 ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’–๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹    13.07.2015






tima kasih achu for the present..
fire! fire! 


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...