17 July 2011

FLORIA 2011

Walaupun esok due date,tapi semangat perlu diteruskan...dok umah je pun akan sakit-sakit, lenguh-lenguh jugakkk...so, memang adalah lebih baik menggagahkan diri untuk ke mana saja bagi mendapatkan excerice secara semulajadi..kannn....kannn....

Pegi pun kejap je..tengok sana sket..tengok sini sket..amik gambo sket..pusing pasar sket..dahhh...pulang teruss...

Aku rasa masa untuk cari parking lagi lama daripada masa kitorang melawat kawasan..huahahaha..

Alhamdulillah...parking pun cantik-cantik je dalam 10m dari pintu gerbang..so, masuk pintu kiri dan kuar pintu kanan dan terus sampai kereta...ku bersyukur disitu.

Sebenarnye niat nak gi floria ni adalah dari semalam lagi tapi asyiklah ada hal..sebenarnye tadi pun kira memang rezeki bertuah aku la dapat gi..sebabnye aku berjaya control mind aku untuk 'kuat' dan perlu jugak ke floria tu..hebatnye aku! (ayat motivasi diri)

****************************

now dah sampai umah.nak bersihkan diri,solat,tido dan bersedia untuk esok ~ antara esok masih akan ke pejabat ataupun sudah perlu ke ppukm sana...huihhh...tak penah ohh rasa macam ni...korang tunggu ajelah yerr...aku pun menunggu gak ni sebab aku pun tak tau ape akan jadi...huhuhuhu...


Sent from my Nokia smartphone

2 comments:

  1. nanti kalau sempat update gambar kat floria tue ye....caiyok2x...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...