14 June 2012

Penat




hmmm... ape lagi nak di kata... memang penat to the max!
sabtu lepas balik Slim River.. BEST !!!!!!
best sampai exhauted.. huhuhu...
kali ni semua adik beradik en.sOmi (kecuali abg wi) balik..
so, banyaklah aktiviti..
sabtu malam ade kenduri kat ulu slim..
ahad pagi gi jenjalan kat tasik..
pagi tahuuu.... seawal 7pagi... =_=
kul 8pagi balik umah sebab mak (mertua) ajak gi lambak a.k.a pasar tani..
balik dari lambak, breakfast, siap-siapkan sakinah sebab nak mandi pool..
sekali sakinah mengamuk... rupenye dia nak tido..  T__T
tu la.. sape suruh bangun kul 6.30pagi pastu taknak tido...
dah ibu ngan ayah bawak gi tasik pepagi buta..
makanya.. berenang dalam mimpi je laaaa.... huwaaaaaaa.... sian ibu.

sakinah bangun tido je terus mandikan dia then gi umah kak long kat instun..
yang lelain semua dah gi awal...
sampai umah kak long dah tengahari..
so, tunggu lunch masak dan makan..
lepas makan, solat dan bermulalah misi utama berkumpul kat umah kak long..
iaitu.... buat aiskrim... yeay!!
dah tau buat homemad ice cream....!!
cara nak buat... tunggu lenkali yeh..
harini tak larat...

isnin gi keje macam biasa walaupun letih to the max!
selasa ok laa....
rabu gi sri hartamas.. claim MAD voucher...
tu pun citer lenkali yeh...
hmmm... harini puasa...
ganti hari ke 20...
tahun lepas kan berpantang sakinah tu bulan puasa...
makanya, ganti puasa 30 hari uolsss....
Insyaallah... abes satu hari ni.. ade lagi 10 hari..
nak puasa sebulan je lagi...
adessss..... kuatkan semangat!!!



bye.












.

1 comment:

  1. kite ade 6 hari lg.bertabah lah kite ganti pose

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...