20 March 2012

PESTA BELON PANAS KE 4, PUTRAJAYA


sure ramaaaiii yang dah gi kan...  ^_^

tengok peta... fuh! besaauuu...
nak gi mane dulu ni??
kita jalan jerrr...
oohhh.... kkkk... baheekkk....


time ni kul 11.22pg..
makanya seketul ni je la belon yang ado..  =______='
seb bek sempat... sebab lepas kitorang klik klik kat situ... pandang belakang...
ehhh... ehhh.... tak naik dah...??
*melopong*


keluarga bahagia.. eh.
*sakinah adalah begitu sebab baru bangun tido*


turn aku amik gambo.. belon dah turun...
*sakinah berlindung tahan panas*
ibu kena turunkan payung sebab kalau ade payung, belon tak nampak
mangsa : hanak!  =_=


cover pakai tangan haci dok?
>_<


perjalanan diteruskan ke destinasi terdekat
Do The Dew
aku bajet mesti banyak advanture activities dalam tu..


ok. memang betol..
aku teringin nak naik.. tapi... teringin je la kann.. kaann... *senyumsenyum*


tricycle ni pun ade... teringin gak.. tapi atas faktor anak + panas + beratur panjang..
lupekaaaannnn.... +___+


haaaaaaa.... nanti sakinah dah beso bleh ajak ayah naik ni yehhh...


ohh.. bola guling-guling a.k.a orbing ball


nampaaakkk?????
panjang weh kena beratur...


yang ni tak penah tengok
guling-guling atas air... hawok mampu??
aku tengok ade couples dalam tu yang terjatuh2 nak guling tapi tak gerak2.. hahaha!
ehhh... cemane diorang napas ek?? ade oksigen ke??
*wondering*



ohh.. kamera itu....

paintball ade jugak..
tapi diorang tak wat lawan2 la.. diorang tembak botol..
kitorang semua pun teringin jugak
tapi sebab anak + panas + beratur fanjang funyeeerrr
> tengok je la <


hmm... lelain dah takde dah kot...
hujung sekali ade tower.. orang ramai naik.. tapi ai tak kose lah kann...

tinggi kot!!!
sayangs lelemak ternakan tahuuu....  ^_^


suke gambo ni!!!!!!
*kredit to hazmanfadzil.com*


uik? dah abes gambo?
hurmm... yang lelain sambung lagi la yeh.. krang nak kumpul semua dalam ni ntah kul bape la plak nak post.. nanti krang tertangguuuuhhh lagi entry... huh! *dasarrajinsangaaattt*



kalau tengok dalam semua gambo2 ni.. en.sOmi takde kann... huuu.. sobs.. sobs..
beliau otstesen selama seploh hari..
dan selama seploh hari aku si comel dan sakinah si anak comel berkampung kat kajang.. umah mak apak si comel... wuwuwuuwuw....

sekian. bersambung.


.







1 comment:

  1. Yeap.... UNCLE DAY CARE....Sakinah jadi GOOD GIRL...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...