28 February 2011

ehem..ehem.. testing 1 2 3 ...

huk.. huk.. huk..
ngeee....
errrmmmm....
urrrmmmm....
hahhahahhaha... (ok. sila lempang!)

miahahahhaha....
sebenarnye . . . .
aku malu nieh . . .
sebabnye . . .
baru arini ringan jari & hati untuk hapdet.
sebelum ni bukak gak blog ni . . .
tapi jadi viewer je . . .
jadi viewer kepada blog sendiri yang tak berhapdet. boleh ???

tadi tengok last hapdet aku 18 Jan 2011.
aku macam . . .  whatttt ?????
biar betol ????
pemaleh nye aku ni . . . . !!!
eh.. tak.. tak..
bukan maleh ... tapi kurang semangat ... (sila percaye)
huhuhu . . .

sebenarnye aku hari2 berazam nak hapdet blog sebab banyaaakkkkkkkk sangat benda nak share. ce korang bayangkan last hapdet 18 Jan 2011. harini 28 Feb 2011. bersamaan dengan sebulan lebih haku tak hapdet. fuhhh !!! banyak giler citer basi. wakkakakakkakakakka . . . .

cadangnye nak renovate blog dulu baru nak aktif balik. tu yang tertangguh tangguh nak hapdet tu. (ni alasan kukuh hokeh . . .) kunonnye nak cantikkan blog untuk dapat semangat baru. aku siap set azam lagi nak renovate blog. tapi . . . .  tu lah kan . . .  takde semangat. huhuhu . . .

ok lah. sebenarnye sekarang ni aku dah beransur sihat dari alahan. aku berdoa dan berharap sangat ia berkekalan. aku mau aktif macam dulu. tamo lembik2 lagi dah. orang kata kalau kita aktif nanti anak kita pun aktif. so, aku kena kuat semangat!

azam hari ini. NAK START MASAK BALIK KAT UMAH. sebabnye, aku dah jemu 2 3 bln ni asyik makan kedai je. . . sian en.sOmi . . . (wah! sensetip ni nak citer part en.sOmi. huuuu . . . banyak betol pengorbanan beliau + banyak betol dosa aku... sob sob sob *hanya mereka yang mengalami je yang paham..)

baiklah !!!
mari kita bersemangat !!!
betul kata orang, anak memang pengubat segalanya. bila pikir anak, aku jadi semangat untuk kuat. tamo lembik2 lagi dah demi nak pastikan anak dalam ni sihat.
ok. sekian.
fuh !!
.
.
.
.
.
.
.
.
*bukan senang hokey nak wat entri ni. entri 2 in 1. entri pembukaan + entri semangat.  :-D
.
.

2 comments:

  1. caiyok2 mard.. jd ibu yg kuat semangat..jgn lembik2.. hehe

    ReplyDelete
  2. hohohoo.. meh laa datang rumah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...